OneTech

Servicii si Sisteme Tehnice

Solutia OneTech este prima solutie software din Romania dedicata management-ului resurselor din companiile care ofera servicii si sisteme tehnice de securitate.

Beneficii

  • Cresterea vizibilitatii si controlului asupra echipelor tehnice
  • Imbunatatirea management-ului stocurilor de echipamente
  • Scaderea timpilor de raspuns de la solicitarea clientului pana la solutionare
  • Optimizarea facturarii lucrarilor tehnice prin acuratetea datelor
  • Urmarirea si masurarea performantelor activitatilor companiei

Functionalitati

Gestionarea si alocarea echipelor de instalare a echipamentelor

Sistemul optimizeaza procesele de planificare si ofera control asupra echipelor de instalare a sistemelor tehnice, pentru monitorizarea fiecarui obiectiv in parte.

Control asupra procesului de instalare si intretinere a echipamentelor

Sistemul stocheaza istoricul de instalare (tipul de echipament folosit, echipa de instalare, numarul de reparatii si recurenta acestora etc) pentru fiecare obiectiv, oferind posibilitatea de a urmari cu usurinta schema de intretinere a echipamentelor instalate.

Generarea automata a facturilor

Accesul in timp real la toate datele de instalare si intretinere a echipamentelor, faciliteaza preluarea rapida a informatiilor, pentru facturarea automata in baza graficului de facturare prestabilit pentru fiecare client si obiectiv.

Gestionarea eficienta a stocului de echipamente mobile

Stocurile echipamentelor pot fi optimizate in functie de stocurile minime/maxime de siguranta. Sistemul are capacitatea de a genera necesarul de aprovizionare si permite urmarirea fiecarui articol intrat sau iesit din gestiune, in functie de parametri setati.

Rapoarte detaliate rulate rapid

Vizibilitatea totala asupra intregii activitati este data de sistemul de raportari necesare echipei de management. Datele relevante sunt generate automat privind raportul de profit si pierderi.

FISA DE PRODUS

Descarcati fisa de produs OneTech in format .pdf

Descarcati PDF


Solicitati o demonstratie personalizata