OneMI

Monitorizare si Interventie

Sistemul software OneMI este special dezvoltat pentru a se adapta la dinamica activitatii de monitorizare si interventie a companiilor de profil.

Solutia urmareste facilitarea proceselor de business ale companiilor, prin ordonarea inteligenta a informatiei si printr-un control total al fluxurilor operationale.

Beneficii

  • Imbunatatirea vizibilitatii si controlului asupra indicativelor auto si a echipajelor de interventie
  • Scaderea timpului de raspuns la interventii
  • Optimizarea sistemului de management al incidentelor
  • Trasabilitatea informatiei pe intregul flux operational
  • Urmarirea si masurarea performantelor activitatilor companiei

Functionalitati

Monitorizare si control asupra obiectivelor

Solutia ofera posibilitatea de a gestiona eficient obiectivele active monitorizate pe fiecare zona alocata indicativelor auto din punctele de stationare, pentru interventia rapida a echipajelor in timpul agreat cu clientii.

Urmarirea alarmelor fondate si nefondate pe fiecare obiectiv

Se asigura managementul eficient a tuturor alarmelor fondate sau nefondate ale fiecarui obiectiv, putandu-se urmari in timp real nivelul de activitate al echipajelor zonale.

Generarea automata a facturilor

Accesul in timp real la toate datele privind obiectivele monitorizate, faciliteaza preluarea rapida a informatiilor pentru facturarea automata in baza graficului de facturare prestabilit pentru fiecare client si obiectiv, in functie de parametri presetati.

Gestionarea contractele noi si a portofoliului de clienti

Prin intermediul sistemului, se pot genera automat informatii detaliate despre fiecare client si se poate urmari in timp real statusul fiecarui potential client, de la stadiul de lead, pana la cel de client activ.

Rapoarte operationale generate in timp real

OneMI pune la dispozitia management-ului unei companii ce ofera servicii de monitorizare si interventie instrumentele necesare pentru luarea deciziilor corecte si in timp real, in urma analizei rapoartelor relevante pentru companie.

FISA DE PRODUS

Descarcati fisa de produs OneTech in format .pdf

Descarcati PDF


Solicitati o demonstratie personalizata