OneGuard

Protectie si Paza

Sistemul OneGuard este instrumentul de baza in gestionarea si planificarea eficienta a obiectivelor de paza si protectie cu efectiv uman. Acesta a fost adaptat climatului pietei serviciilor de securitate din Romania, urmarind procesele de business specifice acesteia.

Solutia faciliteaza luarea deciziilor optime de afaceri in baza unui set complet de rapoarte si analize ce contin date obtinute in timp real.

Beneficii

  • Eficientizarea alocarii resurselor umane
  • Cresterea ratei de retentie a personalului angajat
  • Gestionarea eficienta a clientilor si contractelor
  • Obtinerea in timp real a rapoartelor manageriale
  • Imbunatatirea nivelului de satisfactie al clientilor

Functionalitati

Optimizarea si organizarea proceselor de planificare a obiectivelor

Sistemul gestioneaza si filtreaza toate datele privind capabilitatile si disponibilitatea fiecarui angajat, pentru planificarea si alocarea lor pe fiecare obiectiv, in functie de tipul de contract, locatia si specificul obiectivului.

Managementul clientilor si al contractelor

Prin intermediul sistemului, se poate urmari in timp real statusul clientilor si al obiectivelor, precum si a tipurilor de contracte aferente acestora.

Gestionarea datelor angajatilor

Sistemul tine un istoric clar al fiecarui agent, oferind posibilitatea de a avea o evidenta concreta a personalului si o gestionare optima a acestuia.

Gestionarea eficienta a solicitarilor si reclamatiilor clientilor

Solutia asigura managementul rapid, atat al solicitarilor si reclamatiilor clientilor, cat si al incidentelor interne, oferind control total asupra modului in care acestea sunt gestionate. Astfel, scade timpul de raspuns si rezolvare a acestora, si creste calitatea serviciilor.

Evidenta tuturor cheltuielilor directe si indirecte/activitate/obiectiv

Sistemul genereaza o serie de rapoarte in timp real, privind rentabilitatea fiecarui obiectiv, precum si cheltuielile pe fiecare centru si subcentru de cost.

FISA DE PRODUS

Descarcati fisa de produs OneGuard in format .pdf

Descarcati PDF


Solicitati o demonstratie personalizata