OneERP

Software Integrat

Sistemul software integrat OneERP este solutia dedicata furnizorilor de servicii de securitate.

Aceasta isi propune sa creasca nivelul organizatoric intern, prin coordonarea tuturor resurselor si integrarea fluxurilor informationale, precum si activitatile specifice unei companii de profil.

Beneficii

  • Trasabilitatea si urmarirea in timp real a fluxului operational
  • Integrarea nativa pe o platforma software unica a tuturor proceselor de business specifice industriei
  • Evidenta clara si completa a costurilor la nivel de companie
  • Obtinerea in timp real a rapoartelor manageriale
  • Cresterea calitatii procesului de vanzare

Functionalitati

Optimizarea si organizarea fluxurilor operationale

Sistemul a fost dezvoltat pentru a facilita procesele operationale, atat in cadrul fiecarui department, cat si la nivel de companie, prin integrarea integii activitati. Astfel, fiecare utilizator isi poate gestiona activitatea intr-un mod eficient, evitandu-se erorile umane.

Managementul documentelor la nivel de obiectiv si echipaj

Datorita capacitatii de stocare a datelor pe o baza de date unica, sistemul gestioneaza un flux corect al documentelor specifice fiecarui tip de obiectiv si activitate solicitata de client.

Automatizarea proceselor operationale

Se pot urmari facil contractele aferente fiecarui client si se pot genera automat documentele necesare de la intocmire oferte pana la facturare, conform parametrilor prestabiliti.

Gestionarea eficienta a solicitarilor si reclamatiilor clientilor

Solutia asigura control total al solicitarilor si reclamatiilor clientilor, precum si al incidentelor interne, realizandu-se o evidenta clara a rezolvarilor. Astfel, se pot obtine rapoarte complete in timp real privind statusul fiecarei reclamatii.

Rapoarte detaliate obtinute in timp real

Avantajul accesului rapid la toate detaliile privind fiecare tip de activitate aferent fiecarui obiectiv, precum si a cheltuielilor generate de fiecare centru si subcentru de cost, este plusat de generarea unor rapoarte esentiale privind rentabilitatea fiecarui obiectiv.

FISA DE PRODUS

Descarcati fisa de produs OneERP in format .pdf

Descarcati PDF


Solicitati o demonstratie personalizata