Sistemul software integrat OneERP este solutia dedicata furnizorilor de servicii de securitate.

Aceasta isi propune sa creasca nivelul organizatoric intern, prin coordonarea tuturor resurselor si integrarea fluxurilor informationale, precum si activitatile specifice unei companii de profil.

Sistemul OneGuard este instrumentul de baza in gestionarea si planificarea eficienta a obiectivelor de paza si protectie cu efectiv uman. Acesta a fost adaptat climatului pietei serviciilor de securitate din Romania, urmarind procesele de business specifice acesteia.

Solutia faciliteaza luarea deciziilor optime de afaceri in baza unui set complet de rapoarte si analize ce contin date obtinute in timp real.

OneTech

Solutia OneTech este prima solutie software din Romania dedicata management-ului resurselor din companiile care ofera servicii si sisteme tehnice de securitate.

OneMI

Sistemul software OneMI este special dezvoltat pentru a se adapta la dinamica activitatii de monitorizare si interventie a companiilor de profil.

Solutia urmareste facilitarea proceselor de business ale companiilor, prin ordonarea inteligenta a informatiei si printr-un control total al fluxurilor operationale.